Ekstremisti prete ženama i starcima, vođa Obraza snima ljude koji su izašli na glasanje

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2013, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekstremisti prete ženama i starcima, vođa Obraza snima ljude koji su izašli na glasanje

Ekstremni desničari ometaju normalno glasanje, a među njima su najekstremniji Obraz, Dveri, "Četnici iz Valjeva", grupa "Artemijevaca", kao i grupe sa obeležjima DSS-a. Prema informacijama sa terena, ekstremisti presreću starce i žene koji idu ka biralištima i prete im.

"Iako Priština pokušava da spreči prelazak interno raseljenih kako bi glasali, za sada oni nesmetano prolaze", kaže sagovornik "Blica" sa lica mesta.Vođa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << "Obraza" Mladen Obradović se nalazi na Kosovu gde sa grupom svojih ljudi snima prilaz biralištima."Grupa u kojoj je Obradović trenutno nikog ne tuče, ali su otvorili lap top, postavili kamere i snimaju svakoga ko priđe da glasa", javljeno sa lica mesta.Sve informacije o lokalnim izborima na Kosovu možete naći OVDEBlic
Pogledaj vesti o: Mladen Obradović,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.