Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2024, 15:27

Dveri: Opozicija u Nišu potpisala Protokol o nesaradnji sa naprednjacima

Protokol o nesaradnji opozicionih političkih subjekata s vlašću Srpske napredne stranke (SNS) i njihovim kolacionim partnerima tokom i nakon redovnih lokalnih izbora u Nišu potpisali su danas predstavnici gotovo svih tamošnjih opozicionih političkih partija, stranaka, koalicija, udruženja građana i aktivisti.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niška opozicija potpisala protokol o nesaradnji sa SNS - "ideologije u stranu"

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2024

Opozicioni političari u Nišu potpisali su protokol o nesaradnji sa naprednjacima i njihovim koalicionim partnerima tokom i nakon lokalnih izbora u tom gradu. Prazna je bila samo stolica namenjena Draganu Miliću, koji se jedini nije odazvao od svih koji su bili pozvani. Da li će niška opozicija nastupiti...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.