Dveri - Najgora pojava na patriotskoj sceni, sposobni samo da istroše narod!

Izvor: KMnovine.com, 12.Maj.2020, 09:02

Dveri - Najgora pojava na patriotskoj sceni, sposobni samo da istroše narod!

Napomena: Članak je pisan 29. septembra 2014. godine kada su Dveri dan pre po ko zna koji put istrošili narodnu volju, prevarili narod, koji je bio spreman da se izbori za nešto u šta veruje.


   
Beograd, 10. maja 2020 - Lider opozicionog Pokreta Dveri Bosko Obradovic pridruzio se danas samostalnom poslaniku Miladinu >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Sevarlicu u strajku glađu. FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/bs    
Članak služi kao podsetnik za događaje koji su se desili juče i danas, kada je Boško Obradović, kao službena opozicija obesmislio štrajk glađu i iskren protest profesora Miladina Ševarlića koji se pobunio kao jedini NARODNI poslanik protiv najave Aleksandra Vučića da će priznati nezavisnost Kosova i Metohije, i najave ruskog ambasadora da su potrebne promene rezolucije 1244 kao jedinog garanta opstanka Kosmeta u granicama Srbije.

Da ne govorimo o tome da su danas podrška Obradoviću upravo oni protiv kojih je navodno protestvovao godinama: Dragan Đilas, Borko Stefanović, Boris Tadić… Tako da ne treba ni sumnjati da će taj Boško, odnosno Dveri, koji godinama zauzima patriotsku scenu Srbije, sutra biti spreman da prihvati podršku Martinovića, Vučića, Čede Jovanovića, odnosno bilo koga drugog.

Dveri nisu izgubili izbore na poslednjim izborima, već pre tačno četiri godine 10. oktobra. Baš kao i večeras i tog desetog desetog dve hiljade desete godine pozvali su masu porodičnih ljudi da izađu i pokažu nezadovoljstvo povodom gej parade koja je sutradan trebala biti održana. Prošetavši se gradom, nezadovoljnom i već gladnom narodu, željnom istinske desnice, nacionalno i patrijahalno orjentisane vlasti lupili su šamar i povukli se sa saopštenjem da oni ne žele da prljaju ruke nasiljem koje se nakon toga desilo.

Isto to se desilo sledeći put kada je nagomilano nezadovoljstvo istim načinom razvodnjeno u bespovrat, nakon potpisivanja Briselskog sporazuma i nakon besmislenih protesta koji nikakvu svrhu nisu imali.

Odnosno svaki put kada se akumulira dovoljno narodne energije koja stvara „kritičnu masu“, „opozicija“ organizuje besmislen protest da podeli sa narodom nezadovoljstvo a zatim sem kritike, bez rešenja energiju pošalje u vetar a narod prazan kući.

Večeras sam posmatrala masu ljudi, nezadovoljnih, razočaranih, od dece do penzionera koji čekaju samo znak, poziv da krenu u odbranu onoga što jedino imamo i što nam iz godine u godinu izmiče pod nogama – sopstvene zemlje. O dostojanstvu ne bih ni govorila, jer da imamo i trunke te plamanite osobine jurišali bismo već davno na lopove i najgori šljam koji se okupio da nas povede u direktnu propast.

Ako ništa, večeras je svako iole zdravorazuman shvatio da mi više nemamo opoziciju, i da su glumci koji su po ko zna koji put narodnu energiju i opravdano gnevne,, spustili, razvodnili i rasposlali kućama da nastave i dalje očajavati u nemoći i nemaštini.

Mediji javljaju o nekoliko hiljada pristalica Dveri koje su se okupile na Trgu Republike da podrže protest protiv gej parade. Jedino istinito u takvoj vesti jeste da se zaista skupilo nekoliko hiljada ljudi, nezadovoljnih, obespravljenih na račun kojih se ovih dana održava nedelja sodomskih budalaština, ali prvenstveno nezadovoljnih načinom na koji se vodi njihova zemlja i na koji se upravlja njihovim životima. To nisu pristalice Dveri, to je narod , jer Mi smo narod, sa mnom je bila masa običnog nezadovoljnog naroda koji želi promenu a ne završetak devijantske šetnje da bi nakon toga se pomolio i otišao kućama kao da se ništa nije desilo i opet nastavio tamo gde stoji već desetlećima. Ko se ne čuva ni Bog ga ne čuva, a ko se ne bori protiv neprijatelja ni Bog mu neće pomoći.

Pozivajući se na patrijarha Irineja koji je nedavno izjavio da „se šetaju ali o svom trošku“, nakon mase koja je urlala „PRE PARADE“ glumac sa mikrofonom je smirivao situaciju skoro pa moleći narod da mirno sačekaju svršetak gej parade pa da se onda zajedno svi pomolimo i tako očistimo ulice Beograda od njihove đavolje propagande. I tu su u tom pomenu „svog troška“ crkveni zvaničnici pokazali niskost svoju, dajući do znanja svom narodu da im je bitno samo materijalno a da duhovnost ostavljaju u drugom planu. Jer se šetnja skaradnih, muželožnička propaganda ne završava na toj ulici, već polako ulazi u domove ljudi. Novac je glavna tačka današnjih zvaničnika koji se isprečiše između Hrista i Naroda, oni samo o novcu misle. A sve ostalo su okačili mačku na rep, i ne zanima ih šta je sveto i čestito, pred Bogom ugodno. Njima se samo pare motaju po glavi i pred očima, te ne vide ništa osim nekih adminitrativno-finansijskih začkoljica.

Blago poziciji sve dok ima opoziciju ovakvu.

Većina kaže: Ali boljih nemamo!

Ukoliko zaista nema boljih od Dveri (pri tom mislim na vrh pokreta), da povedu ovaj narod u nove pobede i sačuvaju ono što se još može sačuvati, onda je pitanje da li treba i da postojimo?!

Ja znam da postoje bolji, osećam da postoje oni koji se neće zadovoljiti nekom funkcijom, kojima materijalno nije prvobitno, časni ideolozi, poslanici Viših sila, nepokorni i jedinstveni jer Srbija je posle naraštaja i naraštaja hrabrih junaka, morala i potomcima takve podariti, nisu svi udbaški sinovi i nisu svi kukavice.

Za danas je ipak zakazana gej parada. Vlada, iliti pederi iz fotelja su odlučili da se zahtev Brisela mora ispuniti, Dveri, koji su i ovaj put obukli suknje, ali koje su mediji nastavili da nazivaju ekstremnim desničarima i nacionalistima, pozvali su narod da se okupi u 16 časova ispred Hrama Svetog Save.

Zašto da oni prljaju ruke, zašto da pozivaju narod u odlučujuću bitku, ne sa paraderima, jer oni su najmanji problem, već sa vlašću koja odobrava i finansira sve to na račun nas. Ovo su dani u kojima se piše ekspresno brza istorija Srbije, a koju narod obuzet sopstvenim problemima i nema mogućnost da sagleda. Sa dve strane, dva vruća fronta, sa jedne muslimani sa druge Mađari, zajednički im je separatizam i cepanje Srbije. Vlastodržci zapadni puleni, pristaju na sve.

U ovakvim možda najtežim trenucima sa kojima se suočava naš narod, osiromašen, uplašen, bez krova nad glavom u dugovima sa kojima će se navodno suočavati Dveri, praveći živi zid za oko dva miliona siromašnih građana, umesto da pozovu narod da se suoči sa okupatorima, oni planiraju performans, stišavaju strasti koje se ne mogu više stišavati, već samo zauvek ugasiti. Onda će biti svejedno da li postoji opozicija, mrtvom narodu ne treba ni pozicija ni opozicija…

Stajala sam večeras na pola mestra od kordona žandarmerije. Gledala sam njihova lica i nisam mogla da ne pitam glasno zašto nam ovo radite, zašto branite sluge šiptarske, ti isti koje branite su ubili vašeg saborca, ti se neće libiti sutra kada im ne budete trebali da pobiju i vas… Nama ste obećali da ćete nas braniti, mi smo vaš narod, ovo je naša zemlja, u njoj ako je bude bilo rašće i vaša deca.. Samo nam vi trebate. Plakali su. Mladi momci, svesni svega što se oko njih dešava, svesni mojih reči i sopstvene sudbine, bitke koju treba da povedu sa svojim narodom možda već sutradan. Okretali su glavu, spustili šlemove ali suze nisu mogli da sakriju.

Ni njih nije imao ko da pozove, neko da im kaže: Sutra ćete doći na posao, samo sutra ćete raditi za narod, zaista ispunjavati zakletvu koju ste dali ovoj državi a čiji je osnovni element narod.

I oni su svesni sudbine koja nas je snašla, ali obezglavljenost dugotrajnim inženjeringom anesteziranja svakojakim sporednostima, sitničavostima i sebičnostima, skoro pa nikoga ne čini prevratinkom ove, sada je sasvim jasno bezizlazne situacije. Ovaj put vodi u nigdinu, i neka se niko lažno ne nada da će ga mimoići neminovno. Svi smo odgovorni, nema izvlačenja i praznih izgovora.

Piše: Vesna Veizović


PROČITAJTE JOŠ:Demencija na parkingu Skupštine (VIDEO) - KM NovineDočekali smo, predali smo svome kasapinu da upravlja našim životima i imovinom, dementnost nas teši. Da ne tumačimo sada sve pravno obavezujuće Članove Sporazuma sa NATO nemani, imali smo privilegiju danas da nam ih premijer uživo pročita ali svaljujući odgovornost na prethodnu Vladu, tj. Borisa Tadića i tadašnju ekipu iz 2007.



PROČITAJTE JOŠ:PREPORUČUJEMO: Vučić koristi jalovo glumatanje „Dveri" kako bi pokazao da sve funkcioniše „besprekorno" - KM NovinePročitajte šta to premijer srpske vlade navodi kao uspehe povodom održavanja parade sodomita. „Sinoć su Beogradom šetali pripadnici desničarskih organizacija, danas gej populacije i rekao bih da je sve funkcionisalo besprekorno", rekao je Vučić i istakao da je Srbija ozbiljno društvo, spremno da sprovodi reforme.



PROČITAJTE JOŠ:Vlast finansira Dveri preko agencije NINAMEDIA? - KM NovineVlast finansira Dveri preko agencije NINAMEDIA? Saša Mirković, producent i menadžer, objavio je na svom Fejsbuk profilu tvrdnju da režim finansijski održava pokret "Dveri"! Mirković je to objasnio ukratko nazivajući ih "Đilasova, Vučićeva mašina novac - DVERI!








KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: Vaseljenska TV    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.