Izvor: Danas, 11.Dec.2023, 11:50

Dveri: Elektrosever postao deo Kosova

Pokret Dveri ocenio je danas da potpisivanje ugovora između srpskog Elektrosevera i kosovske kompanije za distribuciju električne energije - KEDS ne znači samo da će Srbi na Kosovu od sada struju plaćati firmi u vlasništvu Kosova, već i da je Elektrosever faktički postao deo kosovskog energetskog sistema.
Pogledaj vesti o: Dveri,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kada će početi naplata struje na Severu Kosova?

Izvor: Danas, 11.Dec.2023

„Prvo moram da vidim ugovor. Vlada Kosova se oštro protivila da ES pruža usluge distribucije, tako da bez ugovora, stvarno ne mogu da cenim ništa”, kaže za Danas Milica Andrić Rakić, iz „Nove društvene inicijative“, nevladine organizacije iz Kosovske Mitrovice, povodom izjave nemačkog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.