Dok Obradović spava Martinović i Božić jutro dočekali ispred Skupštine

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020, 10:02

Dok Obradović spava Martinović i Božić jutro dočekali ispred Skupštine

Predsednik Dveri Boško Obradović noć je proveo u Skupštini Srbije, za razliku od poslanika SNS Aleksandra Martinovića i Sandre Božić, koji su jutro sačekali ispred parlamenta, na stepenicama na kojima od juče štrajkuju Boško Obradović koji je započeo štrajk glađu ispred Skupštine Srbije, otišao je da spava pre ponoći. Pojavile su se fotografije na kojima dobija pune kese. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Unete su noćas u Skupštinu pune kese, a Obradović je snimljena kako ih preuzima. U kesama su bili jastuci i ćebad, a mediji prenose da je uneta i hrana.Mediji prenose, ubrzo nakon što je dobio obrok, lider Dveri otišao je da spava u poslaničkoj kancelariji.Obradoviću je hranu, kako prenose mediji, u kesi doneo Ivan Kostić, partijski saborac i narodni poslanik, a Marija Janjušević donela mu je ćebe. U poseti mu je bio i Marko Bastać.Predsednik Dveri Boško Obradović noć je proveo u Skupštini Srbije, za razliku od poslanika SNS Aleksandra Martinovića i Sandre Božić, koji su jutro sačekali ispred parlamenta, na stepenicama na kojima od juče štrajkuju.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažni štrajk glađu lidera Dveri: Obradović se vratio, sa mekog jastuka na skupštinske stepenice

Izvor: Večernje novosti, 11.Maj.2020

Pošto je celu noć spavao na jastuku u poslaničkoj kancelariji gde su mu najbliži saradnici donosili kese pune hrane, Boško Obradović se jutros vratio na stepenište ispred Parlamenta da glumi štrajk glađu Pošto je celu noć spavao na jastuku u poslaničkoj kancelariji gde...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.