Izvor: Blic, 09.Avg.2023, 10:00

"Zdravstveni radnici koriste PREVIŠE ODMORA, imamo problem od maja do oktobra!" Ministarka Grujičić o BOLOVANJU, ali i stanju na onkologiji: Ovde ima i krokodila!

Ministarka zdravlja Danica Grujičić istakla je da će se pod veću kontrolu staviti otvaranje bolovanja onog momenta kada se u naše zdravstvo uvede elektronska kontrola. Istakla je i da ima primedbe na dužinu odmora koju koriste lekari, ali i da je važno da se radi i ulaže u zdravstveni sistem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ministarka Grujičić: "Lekari koriste previše odmora – ovo nema nigde u svetu"

Izvor: B92, 09.Avg.2023

Ministarka zdravlja Danica Grujičić smatra da radnici u zdravstvu imaju dugačak godišnji odmor...Nigde na svetu nećete naći da vas neko plaća da ne radite dva meseca, kazala je ministarka Grujičić gostujući na Pinku..."Moja primedba je dugačak odmor, ja sam razgovarala sa zdravstvenim sindikatima....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.