Vulin: Protivim se istopolnim brakovima

Izvor: RTS, 07.Nov.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Protivim se istopolnim brakovima

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da se protivi legalizaciji istopolnih brakova.
Vulin je reagujući na izjavu predsednika Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića da treba pravno regulisati bračnu zajednicu osobama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << istog pola i dozvoliti im i usvajanje dece, naglasio da tako nešto neće potpisati.  
"Nisam o tome razgovarao sa premijerom, ali koliko ga dobro poznajem, a dobro ga poznajem, znam da tako nešto neće nikada proći kroz Vladu Srbije. Ja sam resorni ministar za porodične odnose i to nikada neću potpisati, a to nije nova ideja, već novi predlagač", rekao je Vulin.
Prema njegovim rečima, zanimljivo je što je do te ideje Tadić došao kada je već napravio koaliciju kojoj su glavne političke poruke, priznanje Kosova i jednopolni brakovi.
Vulin je ocenio da tako nešto neće podržati ni građani Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS protiv legalizacije istopolnih brakova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2015

Srpska napredna stranka protivi se legalizaciji istopolnih brakova i zalaže za brak kao zajednicu muškarca i žene, izjavila je danas narodna poslanica u Skupštini Srbije i član Glavnog odbora te stranke Aleksandra Đurović..."Apsolutno većinsko mišljenje građana je da još uvek nije vreme da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Marković:Tadićeva podrška legalizaciji homoseksualnih brakova veliko iznenađenje

Izvor: Blic, 07.Nov.2015

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da je veoma iznenađen izjavom predsednika Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića u kojoj on podržava legalizaciju homoseksualnih brakova u Srbiji..."Za mene je izjava Borisa Tadića da se zalaže za legalizaciju homoseksualnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.