Vulin: Protivim se istopolnim brakovima

Izvor: Prva.rs, 07.Nov.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Protivim se istopolnim brakovima

On je reagujući na izjavu predsednika Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića da treba pravno regulisati bračnu zajednicu osobama istog pola i dozvoliti im i usvajanje dece, naglasio da tako nešto neće potpisati.   
"Nisam o tome razgovarao sa premijeroma, ali koliko ga dobro poznajem, a dobro ga poznajem, znam da tako nešto neće nikada proći kroz Vladu Srbije. Ja sam resorni ministar za porodične odnose i to nikada neću potpisati, a to nije nova ideja, već novi predlagač", >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << rekao je Vuloin.
Prema njegovim rečima, zanimljivo je što je do te ideje Tadić došao kada je već napravio koaliciju kojoj su glavne političke poruke, priznanje Kosova i jednopolni brakovi.
Vulin je ocenio da tako nešto neće podržati ni građani Srbije.
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Kako je Tadić postao drugi Čedomir Jovanović

Izvor: Politika, 08.Nov.2015, 10:18

Dok lider LDP-a godinama priča o ulasku Srbije u NATO i ugroženosti LGBT populacije, predsednik SDS-a u poslednje vreme ponavlja njegovu retoriku, iznoseći drugačije stavove u odnosu na vreme kad je bio šef države..„Srbija treba da razmišlja o članstvu u NATO-u i da pravno reguliše prava LGBT...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.