SZS: Ustavni sud je mesni odbor SNS, stavio se na stranu rušitelja ustavnog poretka

Izvor: Danas, 25.Maj.2020, 14:42

SZS: Ustavni sud je mesni odbor SNS, stavio se na stranu rušitelja ustavnog poretka

Obrazloženje Ustavnog suda kojim se odbacuje inicijativa Saveza za Srbiju (SZS) za ocenu ustavnosti proglašenja vanrednog stanja predstavlja politički dirigovanu odluku kojom se taj sud stavio na stranu rušitelja ustavnog poretka i pokazao da nije ništa drugo nego mesni odbor SNS, izjavio je danas predsedavajući SZS Janko Veselinović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ustavni sud objavio odluku o ustavnosti uvođenja vanrednog stanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020

Ustavni sud Srbije danas je objavio odluku kojom je prošle sedmice jednoglasno odbacio kao neosnovane inicijative za pokretanje postupaka za ocenu ustavnosti i zakonitosti Odluke o proglašenju vanrednog stanja, od 15. marta ove godine, te stao na stanovište da je ta odluka doneta u skladu sa ustavom...Pored...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Radulović (DJB): Tragikomično obrazloženje Ustavnog suda Srbije

Izvor: Danas, 26.Maj.2020, 14:03

Predsednik Pokreta "Dosta je bilo" (DJB) Saša Radulović izjavio je danas da je tragikomično obrazloženje pod kojim je Ustavni sud Srbije odbacio inicijative za ocenu ustavnosti Odluke o uvođenju vanrednog stanja sredinom marta, zbog pandemije korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.