SNEŽNI HAOS U JAPANU: U sudarima na auto-putu učestvovala 134 automobila, zarobljeno 200 ljudi, jedna osoba stradala

Izvor: Kurir, 19.Jan.2021, 13:15

SNEŽNI HAOS U JAPANU: U sudarima na auto-putu učestvovala 134 automobila, zarobljeno 200 ljudi, jedna osoba stradala

Jedna osoba je poginula i desetak je povređeno danas u Japanu gde je najmanje 134 automobila učestvovalo u više saobraćajnih nezgoda, a zarobljeno je oko 200 ljudi, zbog snežne oluje koja je pogodila deo auto-puta.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPŠTI HAOS U JAPANU: Jaka mećava prouzrokovala sudar čak 130 vozila, ima nastradalih (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021

Vozila koja su učestvovala u sudaru zauzela su čak 900 metara puta..Najmanje jedna osoba je poginula u lančanom sudaru više od 130 vozila na snegom zavejanom auto-putu na severu Japana...Nesreća se dogodila oko podneva po lokalnom vremenu u prefekturi Mijagi...Policija i vatrogasna služba su saopštile...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sniježna oluja u Japanu, 134 saobraćajne nezgode, 200 ljudi zarobljeno

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2021

Јedna osoba je poginula i desetak je povrijeđeno danas u Јapanu gdje je najmanje 134 automobila učestvovalo u više saobraćajnih nesreća. Zbog snježne oluje koja je pogodila dio autoputa, zarobljeno je oko 200 ljudi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.