REKORDERI U Vlasotincu osmi put promenjena vlast

Izvor: Blic, 28.Sep.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKORDERI U Vlasotincu osmi put promenjena vlast

Vlasotinačku opštinu od danas vodi nova koalicija, sastavljena od predstavnika SNS, SDS i SPS koji imaju 32 od ukupno 45 odbornika.

To je osma po redu prekompozicija vlasti u varoši na Vlasini u kojoj politički život u poslednje tri godine više liči na na rijaliti programe.

Na sednici u nedelju uveče za novog predsednika Skupštine izabran je Miroslav Ranđelović iz SPS, a Zoran Todorović iz SNS za predsednika opštine, koji je na toj funkciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio do kraja novembra 2014. godine. Odbornici, zapravo, nisu glasali o Todorovićevom postavljenju, nego su izglasali odluku kojom se poništava ranije rešenje o njegovom razrešenju s te funkcije, a na osnovu rešenja Upravnog suda, koji je njegovu smenu proglasio nelegalnom zbog administrativnih propusta.

Od Todorovićeve smene opštinu je vodio Miroslav Ljubenović iz Pokreta socijalista sa Novom Srbijom, SDS-om i otcepljenim krilom SNS-a.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.