SNS, SDS i SPS nova koalicija u Vlasotincu

Izvor: juGmedia, 27.Sep.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS, SDS i SPS nova koalicija u Vlasotincu

VLASOTINCE – U Skupštini opštine Vlasotince formirana je večeras nova koalicija Srpske napredne stranke (SNS), Socijaldemokratske stranke (SDS) i Socijalističke partije Srbije (SPS), koja je smenila staro i izabrala novo lokalno rukovodstvo.

Sa 32 od ukupno 45 glasova odbornika, za predsednika Skupštine opštine izabran je Miroslav Ranđelović iz SPS-a, a Zoran Todorović iz SNS-a za predsednika opštine.

Odbornici, zapravo, nisu glasali o Todorovićevom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << postavljenju, nego su izglasili odluku kojom se poništava ranije rešenje o njegovom razrešenje s te funkcije.

Todorović je smenjen krajem 2014. godine, a Upravni sud Srbije je rešenje o njegovom razrešenju proglasio kao nezakonito.

Od Todorovićeve smene do večeras opštinu je vodio Miroslav Ljubenović iz Pokreta socijalista.

Ovo je, inače, osma po redu prekompozicja vlasti u Vlasotincu u poslednje tri godine.

(Kraj)mia
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vlast u Vlasotincu promenjena po osmi put

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2015, 10:30

U vlasotinačkoj Skupštini formirana je nova koalicija Srpske napredne stranke (SNS), Socijaldemokratske stranke (SDS) i Socijalističke partije Srbije (SPS), koja je smenila staro i izabrala novo lokalno rukovodstvo...Od lokalnih izbora 2012. godine ovo je osmi put da se vlast prekomponovala u Vlasotincu...Sa...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.