Palate i spomenici u bojama francuske zastave

Izvor: Akter, 14.Nov.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palate i spomenici u bojama francuske zastave

U znak solidarnosti sa Francuskom i njenim narodom, povodom terorističkih napada u Parizu, večeras će Most na Adi, palata Albanija i spomenik Pobednik na Beogradskoj tvrdjavi biti osvetljeni u bojama zastave Francuske, rekao je gradski menadžer Goran Vesić

Vesić je agenciji Beta rekao da će i svi ostali javni objekti u Beogradu koji imaju ukrasno osvetljenje večeras biti osvetljeni plavim svetlom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<
Prema rečima Vesića, ovaj gest solidarnosti Beograda i Srbije sa Parizom i Francuskom usledio je na predlog predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

Vesić je pozvao Beogradjane koji to žele, da u teškim trenucima za Francusku i ujedinjenu Evropu, izraze solidarnost paljenjem sveća ispred spomenika zahvalnosti Francuskoj na Kalemegdanu na kojem piše "Volimo Francusku kao što je ona volela nas".

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Molitva za Pariz

Izvor: Mondo, 14.Nov.2015

Most na Adi, Palata Albanija i Pobednik u Beogradu, Gradska kuća i zgrada Vlade Vojvodine u Novom Sadu, osvetljeni su bojama francuske zastave, kao znak solidarnosti prema stradalima u terorističkim napadima u Parizu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.