[POSLEDNJA VEST] Potvrđeno: Republika Srpska kupuje tri ruska helikoptera Ansat za svoju policiju

Izvor: TangoSix.rs, 25.Jun.2020, 11:35

[POSLEDNJA VEST] Potvrđeno: Republika Srpska kupuje tri ruska helikoptera Ansat za svoju policiju

Republika Srpska kupila je tri helikoptera Ansat iz Rusije za potrebe svoje policije. Prvi će biti isporučen u septembru, rekao je za RIA Novosti srpski član Predsetništva BiH Milorad Dodik a prenose SRNA i Mondo.ba.
– Uprkos svim pritiscima zapadnih partnera da spriječe ovu nabavku, mi smo to ipak sproveli. – izjavio je Dodik.
Mondo podseća da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske u >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << januaru objavilo izbor dobavljača helikoptera za oko 22 miliona evra, a kao jedini ponuđač navedena je kompanija Ruski helikopteri. RIA Novosti potvrđuje da je reč o tri Ansata.
Kokpit Ansata / Foto: Petar Vojinović, Tango Six
Mondo.ba citira rusku agenciju koja navodi da se isporuke očekuju u septembru ove, maju 2021. i januaru 2022. godine.
Tango Six je bio prvi medij koji je „ulovio“ prvu indirektnu potvrdu nabavke Ansata prilikom našeg izveštavanja sa prošlogodišnjeg sajma u Parizu.
Detaljnije o helikopteru Ansat pročitajte u našoj iscrpnoj analizi.
The post [POSLEDNJA VEST] Potvrđeno: Republika Srpska kupuje tri ruska helikoptera Ansat za svoju policiju appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODIK SE NIJE VRATIO PRAZNIH RUKU: Stižu helikopteri za MUP Republike Srpske!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2020

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske u januaru je objavilo izbor dobavljača helikoptera za oko 22 miliona evra, a kao jedini ponuđač navedena je kompanija "Ruski helikopteri"...Republika Srpska kupila je tri ruska helikoptera "Ansat" za potrebe policije, a prvi će biti dostavljen Srpskoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.