Izvor: Blic, 23.Jan.2021, 00:14

Ovo pravilo važi od 1. januara, a mnogi su na to zaboravili: Policija redovno testira vozače i na NARKOTIKE

"Kontrola vozača pod dejstvom narkotika i ostalih psihoaktivnih supstanci ranije je bila kampanjska aktivnost, a zbog složenosti i aparature kojom se obavlja testiranje, to nije bilo pravilo, međutim, od Nove godine to postaje stalna aktivnost, tako da svi oni koji imaju lošu naviku da sedaju za volan pod dejstvom narkotika i ostalih psihoaktivnih supstanci imaće razloga da budu zabrinuti", kaže za "RTS" Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo pravilo važi od 1. januara, a mnogi su na to zaboravili: Policija redovno testira vozače i na narkotike

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021

Damir Okanović navodi da pripadnici Uprave saobraćajne policije od Nove godine imaju odobrenje da kontrolišu vozače na prisustvo psihoaktivnih supstanci...- Kontrola vozača pod dejstvom narkotika i ostalih psihoaktivnih supstanci ranije je bila kampanjska aktivnost, a zbog složenosti i aparature...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.