ONA JE NAJVIŠA ŽENA NA SVETU: Turkinja Rumejsa Gelgi je sa 2,15 metara ponovo dostigla Ginisov rekord! FOTO

Izvor: Kurir, 13.Okt.2021, 23:34

ONA JE NAJVIŠA ŽENA NA SVETU: Turkinja Rumejsa Gelgi je sa 2,15 metara ponovo dostigla Ginisov rekord! FOTO

Rumejsa Gelgi iz Turske, visoka dva metra i 15 centimetara najviša je žena na svetu i time je još jednom ušla u Ginisovu knjigu rekorda, javlja Anadolija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ONA NAJVIŠA ŽENA NA SVETU Turkinja se drugi put upisala u Ginisovu knjigu rekorda (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Okt.2021, 00:09

Rumejsa Gelgi iz Turske, visoka dva metra i 15 centimetara najviša je žena na svetu i time je još jednom ušla u Ginisovu knjigu rekorda, piše Anadolija.

Nastavak na Blic...

Kreće se u kolicima, ali je dva puta oborila rekord - ona je najviša žena na svetu VIDEO

Izvor: B92, 14.Okt.2021

Žena visoka 215 santimetara je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najviša na svetu...Turkinja Rumejsa Gelgi je potvrđena kao najviša žena na svetu i time je zvanično ušla u Ginisovu knjigu rekorda, a pre toga je rekord držala kao najviša tinejdžerka na svetu..."Želim da ljudi prihvate sebe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.