Izvor: Blic, 16.Okt.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLIV MOZGOVA Odlazak mladih Srbiju godišnje košta dve milijarde evra

Odliva mozgova i odlazak mladih problemi su sa kojima se suočavaju i članice EU, a samo Srbija i još tri zemlje regiona Albanija, Severna Makedonija i Crna Gora zbog toga gube četiri milijarde evra godišnje, rečeno je večeras na panelu u završnici prvog dana Beogradskog bezbednostnog foruma.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odlazak mladih Srbiju košta dve milijarde evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019

Odliv mozgova i odlazak mladih problemi su sa kojima se suočavaju i članice EU, a samo Srbija i još tri zemlje regiona Albanija, Severna Makedonija i Crna Gora zbog toga gube četiri milijarde evra godišnje, rečeno je večeras na panelu u završnici prvog dana Beogradskog bezbednostnog foruma...Srbija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.