Izvor: Danas, 24.Avg.2023, 07:17

„Ne diraj ništa, ne silazi s trotoara, pitaj vojnike o sumnjivim predmetima“: Zašto su majke u Ukrajini uvele stroga pravila za decu?

Ukrajinska vlada procenjuje da je minama pokriveno otprilike 30 odsto Ukrajine, odnosno oko 174.000 kvadratnih kilometara, čime je među zemljama s najviše postavljenih mina, piše redakcija Radija Slobodna Evropa (RSE) na engleskom jeziku.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sud u Moskvi na tri mjeseca produžio istražni pritvor američkom reporteru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Avg.2023

Sud u Moskvi produžio je istražni pritvor na tri mjeseca američkom novinaru Evanu Gershkovichu, optuženom za špijunažu, što su on, njegov poslodavac, The Wall Street Journal (WSJ) i američka vlada odbacili. Okružni sud u Lefortovu presudio je 24. avgusta da 32-godišnji novinar mora ostati...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.