NOVI MEGA POTRES KOD NOVOG ZELANDA Snage 8 stepeni po Rihteru, izdato upozorenje na cunami! Građanima savetovano: Bežite u brda!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2021, 22:13

NOVI MEGA POTRES KOD NOVOG ZELANDA Snage 8 stepeni po Rihteru, izdato upozorenje na cunami! Građanima savetovano: Bežite u brda!

Upozorenje za cunami objavljeno je za Američku Samou i Havaje nakon snažnog zemljotresa magnitude 8,0 na severu Pacifika na Novom Zelandu.
Pogledaj vesti o: Cunami

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VIDEO: Tri snažna zemljotresa na Novom Zelandu, upozorenje na cunami

Izvor: Radio 021, 04.Mar.2021

Tri zemljotresa snage od 7 do više od 8 stepeni pogodila su danas područje oko Novog Zelanda, saopštila je Geodetska služba SAD, dodajući da je na snazi upozrenje na cunami...Najjači potres bio je jačine 8,1 stepen sa epicentrom skoro 1.000 kilometara severoistočno od Novog Zelanda, javili su...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.