MILO NA ĆIRILICU UDARA NOĆU: Na Moskovskom mostu, donaciji Ruske Federacije Podgorici, krišom postavljene latinične table (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Sep.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILO NA ĆIRILICU UDARA NOĆU: Na Moskovskom mostu, donaciji Ruske Federacije Podgorici, krišom postavljene latinične table (FOTO, VIDEO)

Prava Crna Gora obavestila je javnost da je vlast sa Moskovskog mosta u Podgorici uklonila ćirilične table, i pod plaštom priče da su vandali neke od tabli devastirali, još početkom ove godine, postavila nove, latinične, što do danas niko nije primetio, niti su nadležni obrazložili ovu odluku, niti obavestili javnost.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dokle ide antićirilična politika CG": Na Moskovskom mostu tajno zamenjene table? VIDEO

Izvor: B92, 05.Sep.2019

Partija Prava Crna Gora obavestila je javnost da je vlast sa Moskovskog mosta u Podgorici uklonila ćirilične table i zamenila ih latiničnim...I to, kako je rečeno, pod plaštom priče da su vandali neke od tabli devastirali još početkom ove godine. Postavljene su nove latinične table, što do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.