Izvor: Danas, 06.Feb.2022, 13:12

Lazović: SNS spreman na sve, kontrolom biračkih mesta braniti svaki glas

Izborna krađa neće biti moguća, ako budemo imali 17.000 kontrolora, ali ćemo, ako je i bude, za to imati dokaze, smatra predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović, dok Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd (NDBG) misli da bi opozicija koordinisanim naporima trebalo da kontroliše biračka mesta i bude spremna da brani svaki glas.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Lazović i Grbović: Braniti svaki glas

Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2022

BEOGRAD..Izborna krađa neće biti moguća, ako budemo imali 17.000 kontrolora, ali ćemo, ako je i bude, za to imati dokaze, smatra predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović, dok Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd (NDBG) misli da bi opozicija koordinisanim naporima trebalo da kontroliše...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.