HAOS U VAŠINGTONU UOČI ZASEDANJA KONGRESA: Trampove pristalice se žestoko sukobljavaju sa policijom! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Jan.2021, 15:18

HAOS U VAŠINGTONU UOČI ZASEDANJA KONGRESA: Trampove pristalice se žestoko sukobljavaju sa policijom! (VIDEO)

Vašingtonska policija proterala je lidera ultradesničarske grupe „Ponosni momci” iz grada i uhapsila dve osobe, koje su podržale pokušaje predsednika Donalda Trampa da ospori izborne rezultate prema kojima je pobedio Džo Bajden. Došlo je i do sukoba Trampovih pristalica sa policijom na ulicama Vašingtona.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO HAOS U VAŠINGTONU: Specijalne snage ušle u Kongres, suzavcem rasteruju demonstrante! Pala i prva žrtva! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Jan.2021

 * Stotine pristalica odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa probile su metalne barikade i ušle u Kapitol u Vašingtonu, ispaljeni su i meci * Preminula žena koja je prethodno ranjena na demonstracijama  * Demonstranti ne priznaju izbornu pobedu Džoa Bajdena i ne žele da Senat potvrdi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.