GENERALU KRSTIĆU HAG ODBIO ZAHTEV: Po poljskom zakonu, gde je u zatvoru, stekao uslov za prevremeno oslobađanje ali Hag ne dozvoljava!

Izvor: Kurir, 11.Sep.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GENERALU KRSTIĆU HAG ODBIO ZAHTEV: Po poljskom zakonu, gde je u zatvoru, stekao uslov za prevremeno oslobađanje ali Hag ne dozvoljava!

Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala Vojske Republike Srpske (VRS) Radislava Krstića za prevremeno oslobođanje izdržavanja kazne od 35 godina zatvora na koju je osuđđen zbog podržavanja i pomaganja zločina u Srebrenici.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Hag: Odbijen zahtev Krstića za prevremeno oslobađanje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Sep.2019

Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala Vojske Republike Srpske (VRS) Radislava Krstića za prevremeno oslobođanje izdržavanja kazne od 35 godina zatvora na koju je osuđen zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici. U danas objavljenoj odluci, Karmel Ađijus (Carmel Agius) predsednik...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.