Pao avion, stradala porodica

Izvor: B92, 09.Feb.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao avion, stradala porodica

Brisel -- Od petoro poginulih u nesreći malog putničkog aviona na belgijskom aerodromu "Šarlroa", troje su deca, objavila je danas policija.

Troje dece i dvoje odraslih, koji su poginuli u nesreći, članovi su jedne porodice, dodaje se u saopštenju koje prenosi AFP.

Avion tipa "cesna" imao je probleme pri poletanju i pokušao je da se vrati na aerodrom, ali se srušio pored piste.

Aerodrom "Šarlroa" nalazi se u delu istoimenog grada, oko 45 kilometara južno od Brisela. Zbog nesreće, jedna od najvećih evropskih vazdušnih luka za niskobudžetne letove je zatvorena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se avion na aerodromu u Belgiji,poginulo petoro ljudi

Izvor: Blic, 09.Feb.2013

Brisel - Petoro ljudi poginulo je danas kada se na belgijskom aerodromu "Šarlroa" srušio mali putnički avion, zbog čega je jedna od najvećih evropskih vazdušnih luka za niskobudžetne letove zatvorena. ..Avion tipa "cesna" imao je probleme pri poletanju i pokušao je da se vrati na aerodrom, ali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.