Asanž pokazao kako živi u ambasadi Ekvadora u Londonu

Izvor: Vostok.rs, 01.Okt.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asanž pokazao kako živi u ambasadi Ekvadora u Londonu

01.10.2012. -

Osnivač Wikileaks, Džulijan Asanž, pokazao je novinarima u kakvim uslovima on živi i radi u ambasadi Ekvadora u Londonu, koja mu je odobrila azil, piše danas list Daily Mail.

''To pomalo liči na život u svemirskoj stanici'', - rekao je Asanž novinaru. On živi u sobi bez prozora, umesto kreveta – dušek na podu. Od nameštaja samo radni sto i police. Međutim, Asanž u sobi ima pokretnu traku, na kojoj trči do 5 milja svakodnevno.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << />Asanž je naglasio, da u ambasadi on ima sve što mu je potrebno i da su ''prva dva meseca života u ekvadorskoj ambasadi bila veoma pozitivna''.

Izvor: Golos Rossii, foto: «Vesti.Ru»    
Pogledaj vesti o: London,   Wikileaks

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Julian Assange košta londonsku policiju 18 hiljada dolara dnevno

Izvor: GdeInvestirati.com, 02.Okt.2012, 10:43

Dežuranje oko zgrade ambasade Ekvadora u Londonu, gde je krajem juna utočište našao kontroverzni osnivač sajta "WikiLeaks" košta londonsku policiju 11 hiljada funti (18.000 dolara) dnevno, piše britanski Daily Mail

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.