VEST OBIŠLA SVET! Tramp dobio POZIV OD PUTINA, da li će američki predsednik SALUTIRATI RUSKOJ VOJSCI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEST OBIŠLA SVET! Tramp dobio POZIV OD PUTINA, da li će američki predsednik SALUTIRATI RUSKOJ VOJSCI?

Odgovorio je na sva pitanja.

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da ne isključuje mogućnost da 9. maja, na 75. godišnjicu pobede u Drugom svetskom ratu, dođe u Moskvu.

Na pitanje da li je dobio poziv na vojnu paradu povodom Dana pobede u Moskvi, Tramp je odgovorio potvrdno.

- Predsednik Putin me je pozvao. To je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvar. Zahvalan sam za poziv, to je u samoj sredini naše političke sezone, tako da ću videti da li ću uspeti to da uradim, ali biće mi drago ako uspem da dođem - rekao je Tramp.

- Mislim o tome - dodao je američki predsednik.

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je rekao da Kremlj za sada nije dobio zvaničan odgovor SAD o prisustvu Donalda Trampa na prazničnoj paradi 9. maja u Moskvi.

Tramp DODIRNUO KOLENO finskom predsedniku - o reakciji Finca priča ceo svet! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Vojna parada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.