UHAPŠEN DONALD TRAMP! Čim je kročio u zgradu suda stavljene su mu lisice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 21:29

UHAPŠEN DONALD TRAMP! Čim je kročio u zgradu suda stavljene su mu lisice!

Do suda ga je ovacijama ispratilo na hiljade pristalica

Bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa danas su uhapsile američke vlasti kada je ušao u sud u Majamiju gde se suočava sa federalnim optužbama da je protivzakonito sačuvao poverljiva dokumenta kada je napustio Belu kuću.

Tokom postupka, Trampu će biti uzeti otisci prstiju i on će se izjasniti o krivici, a sudija će doneti odluku o uslovima njegovog puštanja na slobodu, prenosi CNN. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Protiv Trampovog saradnika Volta Naute takođe je podignuta optužnica zbog opstruisanja vladinih napora da preuzme dokumenta. Tramp, koji tvrdi da je nevin, prvi je bivši predsednik protiv kojeg je podignuta federalna optužnica. 

Optužbe protiv Trampa rezultat su istrage koja je počela nakon što je bivši predsednik navodno sprečavao Nacionalni arhiv da preuzme dokumenta koja su odneta iz Bele kuće i prebačena u Mar-a-Lago.

Ovo je drugi put za dva meseca da je Tramp optužen za krivična dela. Protiv bivšeg predsednika je u Njujorku podignuta optužnica u vezi sa isplaćivanjem novca jednoj porno glumici, tokom predsedničke kampanje 2016. godine, kako bi ćutala o navodnoj aferi.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVI PROBLEMI ZA TRAMPA: Na pomolu još jedna tužba protiv bivšeg predsednika SAD?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 07:09

Sud u Njujorku doneo odluku..Američki okružni sudija Luis Kaplan presudio je u korist književnice, nakon što je Tramp tvrdio da slučaj mora da se odbaci jer su porotnici zaključili da je on nikada nije silovao, prenosi Rojters...Sud u Njujorku je doneo odluku da američka književnica E. Džin...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.