Tramp se obrušio na Brisel: EU je stvorena da iskorišćava Ameriku

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 17:32

Tramp se obrušio na Brisel: EU je stvorena da iskorišćava Ameriku

Trampa u rešavanju ovog problema sprečila epidemija.

Američki lider Donald Tramp izjavio je da je EU formirana kako bi iskorišćavala SAD u svoje svrhe i da zloupotrebljava svoj položaj, prenosi press-lužba Bele kuće.

Po njegovim rečima, EU "nikad nije imala dobar odnos prema SAD" i nepravedna je prema Amerikancima.

- EU je formirana kako bi iskorišćavala SAD u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje interese - izjavio je on.

Međutim, u kasnijem govoru Tramp je izjavio da su odnosi SAD i Evrope "vrlo dobri", ali da su države u "ogromnoj ekonomskoj konkurenciji". Po njegovim rečima, EU se "vrlo loše odnosi prema SAD po pitanju trgovine".

- Oni su bili vrlo nepravedni prema nama tokom mnogih, mnogih decenija… Ovaj problem je vrlo lako rešiti. Ja sam bio u potpunosti spreman da ga rešim, ali je počela epidemija - rekao je predsednik.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tramp: EU formirana kako bi iskorištavala SAD u svoje interese

Izvor: Vostok.rs, 16.Jul.2020, 07:44

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je EU formirana kako bi iskorištavala SAD u svoje svrhe i da zloupotrebljava svoj položaj, navodi se u saopštenju pressBele kuće.. Po njegovim rečima, EU „nikad nije imala dobar odnos prema SAD“ i nepravedna je prema Amerikancima. „EU...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.