Tramp pozvao Hilari da se kandiduje na izborima, ali samo POD OVIM USLOVOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pozvao Hilari da se kandiduje na izborima, ali samo POD OVIM USLOVOM

Trampova poruka Hilari Klinton

 Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je danas Hilari Klinton da se uključi u predsedničku trku pred izbore 2020. godine.

- Mislim da bi nepoštena Hilari Klinton trebalo da se priključi i da proba da je ukrade od ultralevičarke Elizabet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Voren - napisao je Tramp na svom Tviter nalogu i dodao da ima samo jedan uslov.

I think that Crooked Hillary Clinton should enter the race to try and steal it away from Uber Left Elizabeth Warren. Only one condition. The Crooked one must explain all of her high crimes and misdemeanors including how & why she deleted 33,000 Emails AFTER getting “C” Subpoena!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 8, 2019

- Nepoštena mora da objasni sve svoje zločine i prekršaje, uključujući i to kako je i zašto izbrisala 33.000 mejlova, nakon dobijanja sudskog poziva - napisao je predsednik SAD.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.