Tramp podržao Mura, optuženog za zlostavljanje tinejdžerki

Izvor: N1 televizija, 04.Dec.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp podržao Mura, optuženog za zlostavljanje tinejdžerki

Američki predsednik Donald Tramp podržao je republikanskog kandidata za upražnjeno mesto u Senatu Roja Mura, koji je optužen za neprikladne odnose sa maloletnicama.

Tramp do sada nije otvoreno podržao Mura, koji se nadmeće za mesto u Senatu Kongresa SAD iz Alabame, upražnjeno postavljenjem tadašnjeg senatora Džefa Sešonsa za ministra pravde, ali je danas na Tviteru stao iza kandidata kojem je znatno pao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rejting pošto je više žena reklo da ih je Mur zavodio ili napadao dok su bile maloletne.

"Odbijanje demokrata da daju makar jedan glas za ogromne poreske rezove je razlog zašto nam je potrebna pobeda republikanca Roja Mura u Alabami", naveo je Tramp na Tviteru.

Democrats refusal to give even one vote for massive Tax Cuts is why we need Republican Roy Moore to win in Alabama. We need his vote on stopping crime, illegal immigration, Border Wall, Military, Pro Life, V.A., Judges 2nd Amendment and more. No to Jones, a Pelosi/Schumer Puppet!

On je dodao da bi pobeda demokrate Daga Džonsa ugrozila republikanske planove za niske poreze, oštru borbu protiv kriminala, kao i snažnu politiku o vojsci i granicama.

Vodeći republikanci su tražili da se Mur povuče iz trke, dok su neki konzervativni poslanici rekli da razmatraju da izbace Mura iz Senata ako pobedi na izborima 12. decembra.

Mur (70) je optužen da je pre četrdesetak godina napao ili zlostavljao tinejdžerke, starosti 14 i 16 godina, kao i da je pokušao da se sastane sa još nekoliko. Mur je odbacio optužbe i rekao da nikada nije izlazio s "maloletnim" ženama.

Mur je sve do iznošenja optužbi bio ubedljiv favorit za pobedu u Alabami, čvrstom uporištu Republikanske partije, ali ga je Džons u jednom trenutku pretekao u anketama, mada Mur opet vodi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tramp podržao republikanca optuženog za neprikladne odnose s maloletnicama

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2017

Američki predsednik Donald Tramp danas je podržao republikanskog kandidat za upražnjeno mesto u Senatu Roja Mura koji je optužen za neprikladne odnose s maloletnicama...Tramp dosad nije otvoreno podržao Mura koji se nadmeće za mesto u Senatu Kongresa SAD iz Alabame, upražnjeno postavljenjem tadašnjeg...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.