Tramp odgurnuo premijera Crne Gore

Izvor: VOA, 25.Maj.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp odgurnuo premijera Crne Gore

Pažnju medija koji su pratili samit NATO-a u Briselu i širom svijeta privukao je video snimak na kojem američki predsjednik Donald Tramp tokom posjete novom sjedištu Alijanse odguruje crnogorskog premijera Duška Markovića da bi se probio na čelo grupe lidera. Kako primjećuju američki mediji, Tramp je na samitu već imao nekoliko neugodnih susreta, uključujući i snažno rukovanje sa francuskim predsjednikom Emanuelom Makronom. Crnogorski premijer je komentarišući "susret" sa Trampom, rekao da je u pitanju bezazlena situacija, da je ne doživljava na drugačiji način, te da je prirodno da predsjednik SAD bude u prvom redu. Dodao je da je imao priliku da se Trampu kasnije lično zahvali na podršci, brzoj ratifikaciji protokola u američkom Senatu i podršci SAD integraciji Crne Gore u NATO i naravno daljem razvoju naših bilateralnih odnosa.
Pogledaj vesti o: NATO skup,   NATO

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Autorka Harija Potera o Trampu i crnogorskom premijeru

Izvor: RTS, 26.Maj.2017, 08:12

"Ti mali, mali, malešni čoveče", napisala je britanska književnica Džoana K. Rouling na "Tviteru" komentarišući situaciju u Briselu kada je na samitu NATO-a Donald Tramp pomerio crnogorskog premijera. Prirodno je da predsednik SAD bude u prvom redu, kaže Duško Marković. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.