Tramp o najavi uvođenja avio-linije Beograd–Priština: Još jedna pobeda

Izvor: RTS, 21.Jan.2020, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp o najavi uvođenja avio-linije Beograd–Priština: Još jedna pobeda

Predsednik SAD Donald Tramp oglasio se na svom Tviter nalogu povodom potpisivanja pisma o namerama o obnovi avio-linije Beograd–Priština, uz ocenu da je to "još jedna pobeda".
"Svi su govorili da se to ne može ostvariti. Međutim, prvi put u poslednjih dvadeset pet godina, biće uspostavljeni direktni letovi između Srbije i Kosova. Još jedna pobeda –zahvaljujući ambasadorima Robertu O'Brajenu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Ričardu Grenelu", napisao je Donald Tramp na Tviteru, uz fotografiju sa ceremonije potpisivanja sporazuma.

Delegacija Ministarstva privrede Srbije potpisala je u Berlinu pismo o namerama sa kompanijom "Lufthanza" o obnovi avio-linije Beograd–Priština.
Kako se navodi, obnova avio-linije između Beograda i Prištine olakšala bi putovanje i komunikaciju građanima svih nacionalnosti i učinila Prištinu bližom Beogradu i obrnuto.
Pismo o namerama potpisano je u prisustvu ambasadora SAD i specijalnog izaslanika američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela i američkog savetnika za nacionalnu bezbednost Roberta O'Brajena.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp se oglasio o letu Beograd-Priština: Još jedna pobjeda

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2020

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp oglasio se na svom Twitter nalogu povodom potpisivanja pisma o namjerama o obnovi avio-linije Beograd-Priština, uz ocjenu da je to "još jedna pobjeda".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.