Tramp najavio veliki trgovinski sporazum sa Londonom

Izvor: Capital.ba, 25.Avg.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp najavio veliki trgovinski sporazum sa Londonom

BIJARIC, Velika Britanija će nakon izlaska iz EU potpisati veliki trgovinski sporazum sa SAD, rekao je danas američki predsjednik Donald Tramp tokom susreta sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom u Bijaricu. On je rekao da je novi britanski premijer “pravi čovjek da izvede svoju zemlju iz EU”. Na pitanje koji bi dao savjet Džonsonu za “Bregzit”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Tramp je rekao da njemu ne treba savjet, jer je “pravi čovjek za taj posao”. Džonson je rekao da će trgovinski pregovori sa SAD biti teški, ali da postoje ogromne šanse i mogućnosti za britanske kompanije na američkom tržištu. Srna Чланак Tramp najavio veliki trgovinski sporazum sa Londonom се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp obećao Džonsonu veliki trgovinski sporazum sa SAD posle Bregzita

Izvor: Beta, 25.Avg.2019

Predsednik SAD Donald Tramp obećao je "vrlo veliki trgovinski sporazum" sa Velikom Britanijom posle Bregzita, navodeći da će za Britaniju izlazak iz EU biti kao da se oslobadja "sidra oko članka".Tramp je ovo izjavio posle radnog doručka sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom na margini samita...

Nastavak na Beta...

Dogovoreni principi trgovinskog sporazuma SAD-a i Japana

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2019

BIJARIC - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je da je danas sa japanskim premijerom Šinzo Abeom dogovorio principe trgovinskog sporazuma koji će najverovatnije biti potpisan u septembru u Njujorku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.