Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp izaziva Klintonovu da se ponovo kandiduje

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izazvao je, kako je rekao, "najgoreg i najvećeg gubitnika svih vremena" Hilari Klinton da se kandiduje protiv njega na narednim predsjedničkim izborima u SAD 2020. godine.

"Ona jednostavno ne prestaje, što je dobro za Republikansku stranku. Hilari, nastavi sa životom i pokušaj još jednom za tri godine", napisao je američki predsjednik na društvenoj mreži "Tviter".

NJegovi komentari objavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su nakon što je Klintonova pod znak pitanja stavila legitimitet Trampove pobjede na prošlogodišnjim izborima.

On je u izjavi za američke medije navela da je mješanje Rusije u izbore "dalo najveći doprinos" ishodu prošlogodišnjih izbora.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Vašington,   Hilari Klinton

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HILARI JE NAJGORI I NAJVEĆI GUBITNIK" Tramp izaziva Klintonovu da se opet kandiduje

Izvor: Blic, 18.Nov.2017

Američki predsednik Donald Tramp izazvao je, kako je rekao, "najgoreg i najvećeg gubitnika svih vremena" Hilari Klinton da se kandiduje protiv njega na narednim predsedničkim izborima u SAD 2020. godine..."Ona jednostavno ne prestaje, što je dobro za Republikansku stranku. Hilari, nastavi sa životom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.