Tramp iskaljuje bes na Tviteru: Njujork tajms tvrdi...

Izvor: Press, 14.Nov.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp iskaljuje bes na Tviteru: Njujork tajms tvrdi...

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp žestoko je kritikovao Njujork tajms i istakao da mu taj list pripisuje reči koje nije izgovorio.
Foto:B92.net
“Njujork tajms gubi hiljade pratilaca zbog svog veoma jadnog i veoma netačnog izveštavanja o “fenomenu Trampa“. Poslali su poruku svojim pratiocima sa izvinjenjem za njihovo loše izveštavanje o meni. Pitam se da li će se to promeniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << – sumnjate?“, napisao je Tramp.
U nizu zahvalnica povodom čestitki na pobedi na predsedničkim izborima, našlo se još nekoliko tvitova upućenih njujorškom listu. 

“Njujork tajms tvrdi da Donald Džon Tramp veruje da više zemalja treba da nabavi nuklearno oružje. Kako su nespošteni. Nikad ovo nisam rekao!“, istakao je Tramp. 

Njujorški list je uoči predsedničkih izbora izrazio otvorenu podršku politici kandidatkinji Demokratske stranke Hilari Klinton. 

“U svakoj normalnoj izbornoj godini bismo upoređivali dva kandidata. Ovo nije normalna izborna godina. Upoređivanje bi bilo prazna priča u trci gde jedan kandidat, naš izbor Hilari Klinton, ima istoriju državne službe i pragmatičnih ideja, dok drugi Donald Tramp ne pokazuje ništa osim sebe ili svojih obećanja za put na Mesec“, navedeno je u tekstu.
 
Pogledaj vesti o: Twiter,   Izbori

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP: Njujork tajms veoma jadno i netačno pisao o meni

Izvor: Kurir, 14.Nov.2016

...Njujork Tajms tvrdi da Donald Tramp veruje da više zemalja treba da nabavi nuklearno oružje.."Kako su nepošteni Nikad ovo nisam rekao", naveo je Tramp na Tviteru On je kazao da taj list gubi hiljade pratilaca zbog "veoma jadnog i netačnog izveštavanja o 'fenomenu Trampa'".."Poslali su poruku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.