Tramp demokratama: Pazite se Rusije, Rusije, Rusije

Izvor: RTS, 23.Feb.2020, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp demokratama: Pazite se Rusije, Rusije, Rusije

Predsednik SAD Donald Tramp poručio je demokratama u saveznoj američkoj državi Nevadi, koji glasaju za kandidate te stranke na predsedničkim izborima, da se paze "Rusije, Rusije, Rusije".
Donald Tramp je na Tviteru na taj način ironično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prokomentarisao pisanje medija da Moskva navodno pokušava da pomogne kandidatu za demokratsku nominaciju na predsedničkim izborima u SAD Berniju Sandersu u njegovoj kampanji.

"Demokrate u Velikoj državi Nevada koju ću, zbog ekonomije, radnih mesta, vojske i veterana, osvojiti u novembru, pazite se Rusije, Rusije, Rusije", naveo je Tramp na Tviteru.
Predsednika SAD je dodao da, prema navodima Adama Šifa, kojeg je nazvao "korumpiranim političarem", Rusija pokušava da progura "ludog Bernija Sandersa" da pobedi.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK SAD UPOZORIO DEMOKRATE Tramp: Čuvajte se Rusije, Rusije, Rusije

Izvor: Blic, 23.Feb.2020

Predsednik SAD Donald Tramp poručio je danas demokratama u saveznoj američkoj državi Nevadi, koji glasaju za kandidate te stranke na predsedničkim izborima, da se paze "Rusije, Rusije, Rusije".

Nastavak na Blic...

Čovek koji razume tri stuba Putinove MOĆI: Rusi pomažu Berniju Sandersu da pobedi, ali bi zapravo trebalo DA GA SE BOJE

Izvor: Blic, 23.Feb.2020

Američki zvaničnici saopštili su senatoru Berniju Sandersu da Rusija pokušava da pomogne njegovu predsedničku kampanju kao deo napora da se umeša u demokratsko takmičenje, o čemu je obavešten i američki predsednik Donald Tramp, preneo je "Vašington post".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.