Tramp: Sa Putinom o Siriji, Ukrajini, izborima

Izvor: RTS, 29.Jun.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Sa Putinom o Siriji, Ukrajini, izborima

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će, tokom planiranog sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiji idućeg meseca, pokrenuti pitanje navodnog mešanja Rusije u izbore u SAD.
Donald Tramp je novinarima, u predsedničkom avionu na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ka Nju Džersiju, rekao i da će sa Putinom razgovarati o sukobima u Siriji i Ukrajini, prenosi Rojters.

Ranije danas, portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov rekao je da će dva predsednika na sastanku u Helsiniku 16. jula razgovarati o brojnim složenim pitanjima, između ostalog "sveobuhvatno o Siriji".
Prema njegovim recima, u toku su temeljne pripreme oko samita u Helsinkiju.
Si-En-En je juče izvestio da se Tramp nada da će postići dogovor sa Putinom koji će mu omogućiti brzo povlačenje američkih trupa iz Sirije.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini,   Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: S Putinom o Siriji, Ukrajini, mešanju Rusije...

Izvor: B92, 29.Jun.2018

Vašington -- Donald Tramp izjavio je da će, tokom planiranog sastanka sa Vladimirom Putinom u Helsinkiji u julu, pokrenuti pitanje navodnog mešanja Rusije u izbore u SAD...Tramp je novinarima, u predsedničkom avionu na putu ka Nju Džersiju, danas rekao i da će sa Putinom razgovarati o sukobima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.