Tramp: Putina je šahista svetske klase

Izvor: Vostok.rs, 18.Avg.2020, 09:01

Tramp: Putina je šahista svetske klase

Američki predsednik Donald Tramp je svog ruskog kolegu Vladimira Putina nazvao "šahistom svetske klase" zajedno sa šefovima Kine, Severne Koreje i Turske - Ksi Đinpingom, Kim Džong Unom i Taipom Erdoganom, prenose RIA Novosti. U isto vreme, on je još jednom primetio da njegov konkurent na predstojećim izborima Džo Bajden ne može da se takmiči sa njima, govoreći tokom govora u Viskonsinu. Tramp je takođe kritikovao Bajdena i nagovestio da ako njegov rival postane predsednik, on neće moći da komunicira sa svetskim liderima, kao njegov prethodnik. Ranije se američki predsednik već poredio Putina, Đinpinga i Erdogana sa Bajdenom, primetivši da su oni brzi, a da bi njegov rival iz reda demokrata trebalo da prođe test inteligencije. Bajden će, ako bude izabran, postati najstariji američki predsednik u istoriji sa 78 godina, četiri godine stariji od Trampa. Tema o njegovoj inteligenciji podstaknuta je redovinim rezervama političara prema njemu.

Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SHVATIO SAM! Putin, Si, Kim i Erdogan su ŠAHISTI svetske klase" Tramp: Bajden treba da uradi TEST INTELIGENCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020

Ranije je Tramp već poredio Bajdena sa ovim svetskim liderima..Američki predsednik Donald Tramp nazvao je ruskog lidera Vladimira Putina "šahistom svetske klase", zajedno sa predsednicima Kine, Turske i Severne Koreje...- Jedna stvar koju sam shvatio: Putin, predsednik Si, Kim Džong Un, Redžep...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.