Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 22:41

TRAMP U VELIKOM PROBLEMU Nema da plati kauciju, a kamata svakog dana raste za 112.000 dolara: "Ovo će biti nepopravljiva šteta"

Bivši američki predsednik Donald Tramp nije u mogućnosti da položi punu kauciju zbog osude za prevaru od 454,2 miliona dolara i predlaže garanciju od 100 miliona dolara pod pretnjom oduzimanja, rekli su u sredu njegovi advokati.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donalde, gde su pare? Kazna svakim danom raste, on nudi samo četvrtinu

Izvor: B92, 28.Feb.2024

Donald Tramp nije u mogućnosti da položi kauciju za osudu za prevaru od 454 miliona dolara i predlaže garanciju od 100 miliona dolara pod pretnjom oduzimanja...Tramp je uložio žalbu na odluku sudije Artura Engorona iz Suda države Njujork na Menhetnu od 16. februara, prema kojoj mu je zabranjeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.