TRAMP PORUČIO: Dvojicu boraca Islamske države smo premestili na sigurnu lokaciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP PORUČIO: Dvojicu boraca Islamske države smo premestili na sigurnu lokaciju!

Takozvani "Bitlsi" premešteni na nepoznatu lokaciju.

Donald Tramp je izjavio da je SAD premestila na nepoznatu lokaciju neke od najopasnijih boraca Islamske države, koji su bili zarobljeni na severu Sirije.

Američki predsednik je objavio na svom Tviter nalogu da su takozvani "Bitlsi" premešteni na nepoznatu lokaciju kako bi mogli da ih "drže na oku" dok traje turski vojni upad na to područje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
In case the Kurds or Turkey lose control, the United States has already taken the 2 ISIS militants tied to beheadings in Syria, known as the Beetles, out of that country and into a secure location controlled by the U.S. They are the worst of the worst!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 10, 2019

Turske trupe napale su severnu Siriju kako bi potisnule kurdske borce na koje ona smatra teroristima.

Kurde podržavaju SAD i oni su, kako se navodi, u martu zauzeli poslednju teritoriju pod kontrolom militanata iz Islamske države.

Kako se navodi, Kurdi takođe drže hiljade boraca Islamske države u zatvorima, te je postojala zabrinutost da bi oni mogli biti oslobođeni ako kurdske snage ostave svoje položaje.

Primećuje se da Tramp nije rekao koliko je militanata prebačeno sa severa Sirije, niti na kojoj lokaciji se sada nalaze.

BONUS VIDEO:

TEMPIRANA BOMBA! Dve zemlje, ogromna mržnja i GOMILA NUKLEARNIH BOMBI: Da li će na ovom mestu izbiti Treći svetski rat? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.