TESKE OPTUZBE Tramp Obama je prisluskivao moj telefon. BOLESTAN COVEK

Izvor: medio.rs, 04.Mar.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TESKE OPTUZBE Tramp Obama je prisluskivao moj telefon. BOLESTAN COVEK

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp optužio je danas svog pethodnika Baraka Obamu da mu je prisluškivao telefon tokom prošlogodišnje kampanje, ne pruživši nikakve dokaze za tu tvrdnju, javlja AFP.

"Kladim se da bi dobar advokat mogao da napravi sjajan slučaj od činjenice da je predsednik Obama prisluškivao moj telefon u oktobru, neposredno pre izbora", napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
"Koliko je nisko predsednik Obama pao da mi prisluškuje telefon tokom svetog izbornog procesa. To je Nikson/Votergejt. Loš (ili bolestan) čovek", napisao je Trump u još jednom tvitu na svom nalogu.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp optužio Obamu da mu je prisluškivao telefon

Izvor: RTS, 04.Mar.2017

. Predsednik SAD Donald Tramp optužio je svog prethodnika Baraka Obamu da mu je prisluškivao telefon tokom prošlogodišnje kampanje, ne pruživši nikakve dokaze za tu tvrdnju, javlja AFP.

Nastavak na RTS...

Tramp optužio Obamu da mu je prisluškivao telefon

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2017

VAŠINGTON - Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp optužio je danas svog pethodnika Baraka Obamu da mu je prisluškivao telefon tokom prošlogodišnje kampanje, ne pruživši nikakve dokaze za tu tvrdnju, javlja AFP...- Kladim se da bi dobar advokat mogao da napravi sjajan slučaj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.