Šta nakon što je Tramp optužen oko izbora?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Avg.2023, 10:51

Šta nakon što je Tramp optužen oko izbora?

Bivši američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump) optužen je da je planirao poništiti svoj izborni poraz 2020. godine. To je treća optužba za krivično djelo u posljednja četiri meseca. Evo šta se dalje dešava. Kada će se pojaviti na sudu? Tramp će se prvi put pojaviti pred sudom u četvrtak, kada će tužioci izložiti optužbe protiv njega, a sudija će odrediti uslove za kauciju. On bi se tada mogao izjasniti o krivici, ali bi njegovo suđenje moglo doći i kasnije. Sudija će zatim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tramp sutra pred sudom

Izvor: Danas, 02.Avg.2023

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp, optužen da je planirao poništavanje svog izbornog poraza, sutra će se naći pred sudom da bi čuo optužnicu koju su tužioci pripremili protiv njega, a sudija će odrediti uslove za kauciju, javljaju zapadni mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.