PROCUREO SNIMAK KOJI SU SLUŽBE POKUŠALE DA UKLONE: Prvi čovek SAD peva i đuska kao kokoška (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCUREO SNIMAK KOJI SU SLUŽBE POKUŠALE DA UKLONE: Prvi čovek SAD peva i đuska kao kokoška (VIDEO)

Zanimljivo je da je ovaj skeč izbrisan iz kolekcije koja je objavljena na DVD-u.

Još od kada je objavio svoju kandidaturu za predsednika najveće svetske sile Donald Tramp je bio na meti kritika, ali je dobijao i podršku za svoje često nesvakidašnje političke poteze.

Milioner, koji je jedno vreme vodio rijaliti emisiju "Bachelor" ("Neženja") i često je gostovao u programima zabavnog karaktera sada se našao u Beloj kući.

Sada je isplivao još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan urnebesan snimak iz njegove prošlosti, kada je 2004. prilikom gostovanja u poznatoj emisiji SNL (Saturday night live), obučen kao „mama koka“ plesao i pevao okružen svojim "pilićima".

Možete i sami da ocenite kakve pevačke i plesačke sposobnosti ima čovek koji sada vlada Amerikom.

Zanimljivo je da je ovaj skeč izbrisan iz kolekcije koja je objavljena na DVD-u, što je pokrenulo lavinu teorija zavere o tome.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.