POKAZAO PRAVO LICE: Tramp nagradio Albance, donosi priznanje tzv. Kosovu od strane moćne države?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2020, 18:24

POKAZAO PRAVO LICE: Tramp nagradio Albance, donosi priznanje tzv. Kosovu od strane moćne države?

Izrael, Srbija, Kosovo, SAD, Bela kuća, Donald Tramp, Aleksandar Vučić, sporazum

Nakon potpisivanja sporazuma između Kosova i Srbije u Beloj kući, očekuje se da će Izreal priznati Kosovo. Današnji sporazum u Vašingtonu donosi tzv. Kosovu jedno od najvažnijih priznanja od njegove nezavisnosti.

Izrael, saveznik Sjedinjenih Američkih Država poslušaće predsednika Donalda Trampa da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prizna tzv. Kosovo.

To se smatra "poklonom" Bele kuće tzv. Kosovu, nakon što tzv. Kosovo potpiše sporazum sa Srbijom, koji je formalno poznat kao ekonomski sporazum.

Tzv. kosovski premijer Avdulah Hoti će, nakon zaključenja sastanka sa predsednikom Trampom, a nakon potpisivanja sporazuma sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, telefonom kontaktirati sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom.

Očekuje se da će on potvrditi priznanje Hotiju.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.