JA SAM ZAUSTAVIO SEVERNI TOK 2 Trampova izjava šokirala javnost, želi da reši Putina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 08:37

"JA SAM ZAUSTAVIO SEVERNI TOK 2" Trampova izjava šokirala javnost, želi da "reši" Putina (VIDEO)

Donald Tramp, bivši američki predsednik, izjavio je da će SAD pod njegovim potencijalnim novim vođstvom ostati u NATO ukoliko se zemlje Evropske unije budu "ophodile pravedno prema Americi".
U ekskluzivnom intervjuu koji je dao Najdželu Faražu, voditelju britanske televizije GB njuz i bivšem lideru Bregzit partije koji je jedan od njegovih saveznika u Evropi, Tramp je napao države EU znog "iskorišćavanja" SAD i naredio im da "plate" kako bi im garantovao podršku Vašingtona.
U intervjuu je Faražu odgovorio na pitanje pod kojim uslovima će braniti Poljsku, kao i da li misli da Zapad treba da pregovara sa Putinom, a izneo je i tvrdnju da je on lično "zaustavio gasovod Severni...
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   NATO,   Evropska Unija,   Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Ja sam zaustavio Sjeverni tok 2

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2024

VAŠINGTON - Donald Tramp, bivši američki predsjednik, izjavio je da će SAD pod njegovim potencijalnim novim vođstvom ostati u NATO ukoliko se zemlje Evropske unije budu "ophodile pravedno prema Americi".

Nastavak na Nezavisne Novine...

RT: Samo razgovori „mogu zaustaviti krvoproliće u Evropi“ – Tramp

Izvor: Vostok.rs, 20.Mar.2024

Bivši američki lider i republikanski kandidat na ovogodišnjim predsedničkim izborima Donald Tramp ponovio je svoje planove da izvrši pritisak na Rusiju i Ukrajinu da postignu mirovni sporazum ako se vrati u Belu kuću.. U intervjuu u emisiji „Amerika na prvom mestu sa Sebastijanom Gorkom“...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.