Iz Kine je stigla potpuno drugačija poruka

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 13:35

Iz Kine je stigla potpuno drugačija poruka

Peking -- Dok se svetski političari redom javljaju da pošalju poruku američkom predsedniku koji je objavio da je pozitivan na koronavirus, iz Kine stiže drugačija poruka.

"Predsednik Tramp i prva dama platili su cenu zbog njegovog umanjivanja opasnosti kovida 19. Vesti pokazuju ozbiljnost pandemije u SAD. To će negativno uticati na imidž Trampa i SAD, a moglo bi se negativno odraziti i na njegov ponovni izbor", objavio je Hu Ksijin, glavni urednik kineskog Global tajmsa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Pozitivan test je još jedan podsetnik da koronavirus nastavlja da se širi, iako je Tramp očajnički pokušavao da sugeriše da nema više opasnosti. Tramp i Bela kuća su od pojave koronavirusa umanjivali pretnju i odbijali da se pridržavaju preporuka zdravstvenih vlasti, uključujući onih koje je objavila njegova administracija - poput nošenja maski u javnosti i praktikovanje fizičkog distanciranja. Umesto toga, Tramp je nastavio da održava izborne skupove na kojima su bile hiljade njegovih pristalica", piše s druge strane Čajna dejli, preneo je Jutarnji list.

Pročitajte još i:

- Tramp: Houp je pozitivna, ja i Melanija čekamo rezultate. Dva sata kasnije...

- "Australijski doktor Fauči" objavio kakve su Trampove šanse sa koronavirusom

- Tramp pre dva dana ismevao Bajdena zbog nošenja maske - danas pozitivan na koronu VIDEO

- Stižu poruke podrške - "Brz oporavak želimo"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.