Izvor: Radio 021, 04.Sep.2020, 18:21

FOTO, VIDEO: U Beloj kući potpisan sporazum Beograda i Prištine, evo šta je dogovoreno

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potpisao je danas sa delegacijama Beograda i Prištine sporazum o Ekonomskoj normalizaciji, koje su potpisali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdulah Hoti.

Sporazum je potpisan u Beloj kući, u Ovalnoj sobi, a potom se očekuje nastavak razgovora dve strane uz učešće američkog predsednika, pored specijalnog izaslanika Ričarda Grenela i Trampovog savetnika za nacionalnu bezbednost Roberta O'Brajana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Tramp je u Beloj kući izjavio da su Beograd i Priština posvećeni ekonomskoj normalizaciji i da je postignut prodor ka ekonomskoj kooperaciji.

"Radujem se dolasku u obe zemlje, u ne tako dalekoj budućnosti", dodao je Tramp.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Ovo je dokument koji je potpisan u Beloj kući

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2020

Adriatik Kelmendi, novinar koji izveštava sa potpisivanja sporazuma u Beloj kući, objavio je na Tviteru dokument koji su potpisali predsednik SAD Donald Tramp, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Avdulah Hoti...U pitanju je sporazum o ekonomskoj normalizaciji, na engleskom jeziku...Exclusive:...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.