Donald ima rešenje za kraj rata? Oglasio se i Putin; Uveo bih ga u sobu...

Izvor: B92, 18.Sep.2023, 09:23

Donald ima rešenje za kraj rata? Oglasio se i Putin; "Uveo bih ga u sobu..."

Bivši predsednik Donald Tramp osvrnuo se na svoje pravne bitke, i rat između Rusije i Ukrajine tokom svog intervjua za "En-Bi-Si njuz".

Tramp je tokom intervjua govorio i o nedavnim pohvalama ruskog predsednika Vladimira Putina upućenim njemu.

Tramp je bio kritičan prema Bajdenovom vođenju rusko-ukrajinskog rata, tvrdeći da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi mogao brzo da okonča sukob da je predsednik, iako stručnjaci osporavaju tu tvrdnju.

Donald Tramp je rekao da pozdravlja komentare ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je izjavio da bi Moskvi bilo drago ako bi bivši američki predsednik ispunio zavet da će rešiti ukrajinsku krizu u roku od nekoliko dana.

"Sviđa mi se što je to rekao zato što to znači da je ono što govorim tačno. Uveo bih ga u sobu. Uveo bih Zelenskog u sobu. Onda bih ih spojio. I dogovorio bih se", rekao je nekadašnji američki predsednik.

Međutim, u svom obraćanju u utorak Putin je zapravo izjavio da Moskva ne očekuje nikakvu suštinsku promenu u američkoj spoljnoj politici u odnosu na Rusiju, bez obzira na to ko će preuzeti Belu kuću nakon izbora sledeće godine. "Tramp je optužen da ima posebne odnose sa Rusijom, što je potpuna besmislica... Ali on je bio predsednik koji je uveo najviše sankcija Rusiji", primetio je Putin.

Tramp je nastavio da izbegava objašnjenje šta bi njegov plan podrazumevao iako je tvrdio da će "napraviti fer dogovor".

Iako nije jasno stavio do znanja šta bi uradio u vezi sa sukobom, Tramp je tokom intervjua često tvrdio da ne bi bilo rata da je on ostao predsednik.

"Niko nije bio čvršći od mene sa Rusijom, ali ipak sam se slagao sa Putinom. Da vam kažem, jako sam se dobro slagao s njim, to je dobra, a ne loša stvar", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"RAZMAŽENI MALI DEGENERIK" Tramp izvređao Soroševog naslednika, žestoko opleo po svom rivalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da neće sedeti skrštenih ruku dok Fondacija „Soroš“ ulaže milione dolara da bi sprečila njegov povratak u Belu kuću...Naslednik Džordža Soroša, njegov sin Aleks, tek što je seo u očevu fotelju, krenuo je u ofanzivu protiv bivšeg američkog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.