Donald Tramp je predsednik SAD!

Izvor: Prva.rs, 09.Nov.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald Tramp je predsednik SAD!

Kandidati su u izbori dan ušli sa praktično jednakim šansama, s tim što je bivša državna sekretarka održala epitet favorita, koji ju je pratio kroz celu kampanju. Međutim, tokom izborne noći stvari su se dramatično preokrenule. 
Ekscentrični milijarder je pokušavao da je stigne, a u finišu izbornog dana je čak naveo i da će videti na koji način će priznati izborne rezultate, što vodi ka tome da sumnja u svoju pobedu.
Agencija Asošiejted pres proglasila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Donalda Trampa pobednikom predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama.Američka agencija AP je tokom cele izborne noći bila brža od CNN, koji se smatra za najrelevatniji izvor informacija u vezi sa izborima.
Republikanski kandidat od polovine izborne noći je u prednosti i samo ga nekoliko elektorskih glasova deli od pobede.
Izvor: B92
 
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.