Izvor: Blic, 03.Avg.2023, 19:27

DONALD TRAMP STIGAO U SUD Pre odlaska poručio: "Uhapsiće me, to je velika čast" (VIDEO)

Bivši američki predsednik Donald Tramp stigao je u sud u Vašingtonu gde će zvanično biti optužen na sudskom ročištu danas oko 22 sata po našem vremenu za zaveru u svrhu poništenja svog poraza na izborima 2020. godine.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUĐENJE DECENIJE: Tramp se izjasnio da nije kriv, braniće se sa slobode (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp biće zvanično optužen na sudskom ročištu danas oko 22 sata...Uoči procesa bivši republikanski predsednik prozvao je slučaj dokazom "korupcije, skandala i neuspeha" predsedništva Džo Bajdena. Radi saslušanja je u Vašingtonu pojačano obezbeđenje, piše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DONALD TRAMP SE IZJASNIO DA NIJE KRIV Otkriveno kako se bivši predsednik ponaša u sudu (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Avg.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp stigao je u sud u Vašingtonu gde je zvanično optužen za zaveru u svrhu poništenja svog poraza na izborima 2020. godine. On se nakon sprovedene sudske procedure izjasnio da nije kriv.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.